pixel
pixel
pixel
pixel

Novice

13. oktober, 2015
pixel
NIKI PILIĆ BO OSREDNJI PREDAVATELJ NA 20. TRENERSKI KONFERENCI

Spoštovane članice in člani Trenerske organizacije TZS,

V nadaljevanju si lahko ogledate 3. obvestilo za 20. konferenco teniških trenerjev, ki bo potekala 5. in 6.. decembra 2015 na Otočcu.

 

Upoštevali smo vaše predloge in dodali konferenčni paket brez bivanja.

 

Več informacij si oglejte v PRILOGI.

 

Letošnji glavni predavatelj bo legendarni NIKI PILIĆ, teniški trener, ki se lahko kot edini na svetu pohvali z naslovi v Davisovem pokalu s tremi različnimi državami: Nemčijo (1988, 1989, 1993), Hrvaško (2005) in Srbijo (2010).

 

Tudi drugi predavatelji: Hrvoje Zmajić (TE/ITF), Gordan Janković (HRV), Goran Shevchenko (MKD), Dušan Milojković (SRB), Zlatko Soše (BIH), Marko Por (SLO), Tomaž Mencinger (SLO), Tomaž Berendijaš (SLO), Bogdan Janša (SLO) in Aleš Filipčič (SLO), sledijo letošnji temeljni temi „“Uspehi teniških igralcev iz bivših jugoslovanskih republik”.

 

Ker je letošnja trenerska konferenca jubilejna smo se odločili, da organizacijski okvir približamo mednarodnim konferencam, kar pomeni, da se lahko udeleženci in udeleženke v času konference tudi družijo in izmenjujejo svoje izkušnje.

 

V kotizacijo za dokaj poln urnik konference smo zato vključili tudi bivanje s polnim penzionom, svečano večerjo s pijačo, odmore za kavo in darilo. Naša želja je, da bi se na dvajseti trenerski konferenci srečali trenerji različnih držav, generacij in nivojev.

 

Na svečani večerji se želimo zahvaliti vsem, ki so na kakršenkoli način pripomogli k razvoju, uspehu in uveljavitvi slovenskih teniških trenerjev doma in v tujini.

 

 

Poleg obvestila imate priloženo tudi PRIJAVNICO, ki jo izpoljneno pošljete na booking@terme-krka.si. Po poslani prijavi boste prejeli potrditev namestitve in prijave ter račun, ki bo poslan na vaš e-naslov. Več informacij o namestitivi lahko dobite na tel. 08 20 50 300.

 

Rok za prijave je 16.11.2015.

 

Teniški pozdrav!

 

Aleš Filipčič
Predsednik Trenerske organizacije TZS

pixel
pixel
pixel
pixel
pixel