pixel
pixel
pixel
pixel

Novice

11. december, 2015
pixel
20. KONFERENCA TENIŠKIH TRENERJEV JE BILA USPEŠNA

Trenerji in trenerke iz Slovenije, Hrvške in Velike Britanije so 20. trenersko konferenco ocenili kot zelo uspešno. Tako z vsebinskega kot tudi organizacijskega vidika. Pohvale so prihajale tudi s strani tujih predavateljev, ki so vsi izrazili željo, da bi takšno konferenco radi imeli tudi v svoji državi.

Vseh udeležencev je bilo blizu 200, kar je nov mejnik pri organizaciji trenerskih konferenc in seminarjev v Sloveniji.

Na konferenci so nastopili številni znani teniški trenerji, predvsem pa je potrebno izpostaviti: Niki Pilića. Njegov največji trenerski dosežek, ki bo še dolgo ostal neponovljiv, je osvojitev Davisovega pokala s tremi različnimi državami – Nemčijo (1988, 1989, 1993), Hrvaško (2005) in Srbijo (2010).

Kot predavatelji so nastopili še: Vjeran Bayo Friščić (HRV), Gordan Janković (HRV), Goran Shevchenko (MKD), Dušan Milojković (SRB), Zlatko Soše (BIH), Marko Por (SLO), Tomaž Mencinger (SLO), Tomaž Berendijaš (SLO), Bogdan Janša (SLO), Hrvoje Zmajić (TE/ITF), Tone Lovšin (SLO) in Aleš Filipčič (SLO).


Na svečani večerji so se trenerji in trenerke zahvalili številnim zanesenjakom, ki so že leta 1991 začeli postavljati temelje trenerske organizacije. Priznanja so strani predsednika TZS Marka Umbergerja in predsednika Trenerske organizacije TZS Aleša Filipčiča prejeli: Mirko Janškovec, Davor Žnidar, Marjeta Smodiš, Mima Jaušovec, Iztok Bombač, Aleksander Škulj, Drago Kvas, Mile Ogrin, Peter Kordiš, Gregor Šket, Robert Lorencon, Rado Gorjup, Tomaž Volk, Sašo Ribič, Jože Valič, Rastko Bradaškja in Milan Tomulič.


Še enkrat se zahvaljujemo vsem trenerkam in trenerjem, predavateljem, ekipi hotela Šport Otočec, pisarni TZS ter članom izvršnega odbora Trenerske organizacije TZS, da smo skupaj ustvarili uspešno ljubiljeno trenersko konferenco.

Vsem članom in članicam Trenerske organizacije želimo srečno in uspešno prihajajoče novo leto!


Na spodnjih povezavah si lahko ogledate predavanja: 

 

Hrvoje Zmajić

Aleš Filipčič

Tomaž Mencinger

Marko Por

Gordan Janković

Vjeran Friščić

Goran Shevchenko

Dušan Milojković

Zlatko Soše

Tomaž Berendijaš

Bogdan Janša

Tone Lovšin

 

 

pixel
pixel
pixel
pixel
pixel